آخرین فن آوری
با تمرکز بر سلامت
اندیشه امروز ما آینده شماست
تولید
داخلی
به معنای عرضه و قیمت مناسب
12
محصول
با بالاترین استانداردها و کیفیت
داروهای خطرناک چیست؟
داروهای پرخطر نیازمند احتیاط پرسنل و افرادی است که با این نوع مواد در تماس می باشند تا اثرات مضری که پس از برخورد با این مواد روی سلامتی انسان دارند را به حداقل رسانده و آلودگی محیط کار را کاهش دهند.
داروهایی به عنوان داروهای پرخطر (hazardous drugs) طبقهبندی می شوند که حداقل یکی از شش خصوصیات زیر را داشته باشند:
- سمیت ژنتیکی یا توانایی ایجاد تغییر یا جهش در ماده ژنتیکی (موتاژن)
- سرطان زایی یا توانایی ایجاد سرطان در انسان، مدل های حیوانی و یا هر دو (کارسینوژن)
- تراتوژنیسیته و یا توانایی ایجاد نقص در رشد جنین یا ناهنجاری جنینی (تراتوژن)
- اختلال در باروری یا سمیت تولید مثلی
- سمیت ارگان های حیاتی در دوزهای پایین دارو در انسان یا مدل های حیوانی
- هر گونه ساختار شیمیایی و پروفایل سمیتی که از داروهای شناخته شده ی پرخطر طبق 5 معیار قبلی، تقلید کند.
داروهای پرخطر شامل داروهای آنتی نئوپلاستیک یا سایتوتوکسیک، داروهای بیولوژیک، داروهای ضد ویروس، داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی و یا داروهایی از سایر دسته ها می باشند.
OEB و OEL چیست؟
حد مواجهه شغلی (OELs) حد بالایی از غلظت قابل قبول یک ماده خطرناک در هوای محیط کار برای یک ماده خاص یا گروهی از مواد است که کارگران می توانند بدون ایجاد اثرات نامطلوب بر سلامتی ایشان در طول عمر کاری خود (8 ساعت در روز، 5 روز در هفته، به مدت 40 سال) در معرض آن قرار گیرند.
بازه مواجهه شغلی(OEBs) مکانیسمی است که بر مبنای آن مواد شیمیایی بر اساس قدرت اثر و نتایج نامطلوب آنها بر سلامت در “دسته ها” یا “باندها ” ی مختلف قرار می گیرند. هدف اصلی بازه سطح مواجهه، اطمینان از ایمنی کارگران مشغول به کار در کارخانه های داروسازی می باشد.
خطوط تولیدی و کنترل کیفی شرکت داروسازی البرز زاگرس با دارا بودن انواع ایزولاتور های Rigid و Flexible و نیز با تعبیه فیلترهای هپای 13 (H13) در خروجی تمام هواسازها و اگزاستها و مجهز بودن به سیستم BIBO الزامات حفاظت پرسنلی در رابطه با تولید محصولات با مواد اولیه پرخطر تا OEL5 را پوشش میدهد.